Bodrum Yangın - Bodrum'da da yangın başladı: Alevler yerleşim noktasına yakın - Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara.

Bodrum Yangın - Bodrum'da da yangın başladı: Alevler yerleşim noktasına yakın - Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara.. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler!

07.08.2019 17:37 | son güncelleme: Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Bodrum yangın haber ve haberleri! Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı.

Bodrum'daki yangın otele sıçradı | NTV
Bodrum'daki yangın otele sıçradı | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü. Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor. Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü.

Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosuna.

Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Bodrum belediye başkanı ahmet aras ise, bu yaz sezonunda bodrum da aynı bölgede ikinci kez yangın çıktığına dikkat çekerek.

Bodrum'da katı atık depolama alanında yangın!
Bodrum'da katı atık depolama alanında yangın! from i.emlaktasondakika.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın yağmurun etkisiyle söndü. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı.

Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti.

Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın yağmurun etkisiyle söndü. Bodrum yangın haber ve haberleri! Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Bodrum yangın haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti.

Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Bodrum yalıkavak küdür yarımadası'nda otluk ve makilik alanda akşamüstü saatlerinde yangın bodrum gündem haber 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan ihbar üzerine yangın yerine bodrum. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti.

Bodrum'da şüpheli yangın!
Bodrum'da şüpheli yangın! from www.haberbodrumgazetesi.com
Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. 07.08.2019 17:37 | son güncelleme: Bodrum belediye başkanı ahmet aras ise, bu yaz sezonunda bodrum da aynı bölgede ikinci kez yangın çıktığına dikkat çekerek. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı.

Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı. Bodrum yalıkavak küdür yarımadası'nda otluk ve makilik alanda akşamüstü saatlerinde yangın bodrum gündem haber 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan ihbar üzerine yangın yerine bodrum. Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bodrum yangın haber ve haberleri! Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı.

Posting Komentar

0 Komentar